Personal Hormone Profiling (PHP) bij PowerToMove

Lekker in uw vel met Personal Hormonal Profiling

Met Personal Hormonal Profiling krijgt u op basis van een vetmeting en vragenlijst een persoonlijk voedingsadvies, leefstijladvies en trainingsschema. Het is een effectieve manier om voor eens en voor altijd tevreden te zijn over het resultaat van fanatiek sporten en het aanpassen van uw lifestyle. Personal Hormonal Profiling gaat in de eerste plaats over gezondheid.

Vet wordt onder invloed van verschillende hormonen op verschillende plaatsen in het lichaam opgeslagen. Op die wetenschap is Personal Hormonal Profiling gestoeld. Bij dit sport- en voedingsprotocol meten we op twaalf verschillende punten op het lichaam het vetpercentage.

PowerToMove design element

Personal Hormonal Profiling

Om te beginnen met Personal Hormonal Profiling vult u de online vragenlijst in. Naast algemene meetgegevens als leeftijd, gewicht en lichaamslengte vult u ook gegevens in over uw leefstijl. Het systeem achter MijnPHP maakt aan de hand van de ingevoerde meetgegevens een complete blauwdruk van uw hormonale profiel. Ook wordt uw exacte vetpercentage berekend.

Uit die metingen wordt afgeleid welke hormonen op dat moment het meest uit balans zijn, in disbalans. Op basis hiervan krijgt u een voedingsadvies met richtlijnen, voedingssupplementenadvies, leefstijladvies en uw persoonlijke trainingsschema. U ontvangt de eerste drie weken dagelijks een e-mail met daarin stap-voor-stap uitleg over het inplannen van juw voeding, het correct uitvoeren van de trainingen en het aanpassen van de levensstijl. 

  • personal hormonal profiling powertomove
  • personal hormonal profiling bij powertomove

Personal Hormonal Profiling heeft als doel om hiermee de verschillende hormonen in het lichaam in balans te brengen. Het persoonlijke trainingsschema van Personal Hormonal Profiling kunt u zelfstandig uitvoeren of u kan de trainingen laten begeleiden door één van de fysiotherapeuten of trainers van PowerToMove. Voor feedback over het voedingsprotocol staan wij aan uw zijde. Wij hanteren geen crashdiëten of hongerdiëten.

U krijgt advies om gezond te eten en efficiënt te trainen waardoor u in de regel geleidelijk gewicht verliest, terwijl uw lichaamssamenstelling aanzienlijk verbetert. Uiteindelijk is het structureel veranderen van het lichaam afhankelijk van permanent gedragsverandering. Daarom adviseren wij dit, net als bij sportvasten, minimaal zes maanden vol te houden.

Neem contact op

Personal Hormonal Profiling Practitioner

Volgt u het voedings- en trainingsprotocol van Personal Hormonal Profiling, dan kunt u altijd met één druk op de knop een overzicht van de adviezen, resultaten en aandachtspunten bekijken. Ook uw Practitioner bij PowerToMove heeft inzage in het persoonlijke advies en u kan onze Practitioner op ieder gewenst moment via het systeem om advies vragen. 

Bij een tweede meting na minimaal zes weken analyseert het systeem de voorgaande gegevens zodat deze worden meegenomen in een nieuw op maat gemaakt schema. Het kan zijn dat door het gevolgde protocol sommige hormonen enorme progressie hebben geboekt en meer in balans zijn. Het voedings- en trainingsschema wordt dan zo aangepast om andere hormonen ook in balans te brengen.

  • personal hormonal profiling practitioner powertomove
  • personal hormonal profiling over powertomove

Over PowerToMove

PowerToMove is een fysiotherapeutisch trainingscentrum in het Sportinstituut Schiedam. Heeft u vragen over personal hormonal profiling? Laat dan uw gegevens achter op onze contactpagina. We nemen snel contact met u op.

Meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in fysiotherapie, training en voeding. Maak ook kennis met onze behandelmethodes zoals Mylogenics en dry needling.

Neem contact op

PowerToMove design element

Meer over voeding

Personal Hormone Profiling (PHP)-Iconen-PowerToMove.svg

Personal Hormone Profiling

Deze methode gaat ervan uit dat onder invloed verschillende hormonen vet wordt opgeslagen op verschillende plaatsen in het lichaam.

Lees meer
Sportvasten en PHP-Iconen-PowerToMove-04.svg

Sportvasten

Wetenschappelijk is aangetoond dat een ieder die bewust gaat eten verbetert in zijn lichaamssamenstelling.

Lees meer

Wil je een vrijblijvende afspraak of advies voor één van onze specialistische behandelingen of trainingen? Wij helpen je graag!

Bel Jan Hofman

Scroll naar boven