Personal (medische) Training bij PowerToMove

Personal (medische) Training

PowerToMove verzorgt Personal (medische) Training, dus ook voor mensen met een aandoening.

PowerToMove design element

Personal (medische) Training

PowerToMove verzorgt Personal (medische) Training, dus ook voor mensen met een aandoening. Dit bieden wij aan voor één, twee of vier personen. Het voordeel van Personal (medische) Training met meerdere personen is dat je een maatje hebt en dat je elkaar kunt stimuleren voor een beter resultaat.

Sommige mensen trainen liever alleen en dat is natuurlijk prima! Door onze expertise houden wij rekening met jouw klacht en/of aandoening. Daarom krijg je altijd eerst een uitgebreide intake waarin we gaan bepalen in hoeverre jouw doelen te behalen zijn in de gegeven omstandigheden. In de regel kan je meer dan je denkt!

Neem contact op
  • personal-medische-training-trainingen-powertomove.jpg

PowerToMove design element

Meer trainingen

Kettlebell Training-Iconen-PowerToMove.svg

Kettlebell Training

Kettlebell Training ‘ RKC en Strongfirst’. PowerToMove verzorgt kettlebell trainingen volgens de hoogste norm wereldwijd.

Lees meer
Personal Training-Iconen-PowerToMove-03.svg

Personal Training

PowerToMove verzorgt Personal (medische) Training, dus ook voor mensen met een aandoening. Dit bieden wij aan voor één, twee of vier personen.

Lees meer
Krav maga-Iconen-PowerToMove.svg

Krav maga

PowerToMove is specialist op het gebied van zelfverdediging. Jan Hofman en Arthur de Regt dragen de zwarte band Aikido..

Lees meer

Wil je een vrijblijvende afspraak of advies voor één van onze specialistische behandelingen of trainingen? Wij helpen je graag!

Bel Jan Hofman

Scroll naar boven