• over-ons-team-powertomove.jpg

Over PowerToMove

PowerToMove is een fysiotherapeutisch trainingscentrum opgericht door Jan Hofman en geleid door Jan Hofman en Wesley Bos. Meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in fysiotherapie, training en voeding en hebben wij talloze specialisaties in de fysiotherapie en andere domeinen.

Er is een nauwe samenwerking met Nederlandse topspecialisten: Chirurgen, Traumatologen, Orthopeden, Plastisch chirurgen maar ook met Internisten, Neurologen en Revalidatieartsen.

Wij werken samen met de beste
professionals uit de regio

Wij hebben nauw contact met het Rijndam Revalidatiecentrum, het Franciscus Gasthuis en Vlietland, het ErasmusMC en Maastadziekenhuis. Daarnaast werken wij samen met de beste professionals uit de regio op het gebied van trainen waaronder Dogan Tekin van Personal Body-Tuning, Martijn Bos van Trainingscentrum Helena en Arthur de Hamer van Sportinstituut Schiedam.

  • wij-werken-samen-met-de-beste-professionals-uit-de-regio-team-powertomove.jpg
  • its-all-about-strenght-over-ons-team-powertomove.jpg

‘It's all about strength

Kracht is de basis van ons functioneren. Kracht om jezelf ergens bovenop te helpen waardoor je beter functioneert Mentale kracht helpt de fysieke weerbaarheid Fysieke kracht helpt de mentale weerbaarheid.

Bij vrijwel alle wetenschappelijke evidentie/bewijs over aandoeningen waarbij fysiotherapie een interventie is wordt gerefereerd aan het feit dat fysiotherapie MET trainen bewezen effectief is. Het leven is dynamisch zo ook jouw lichaam, zonder beweging is er geen herstel, zonder training geen vooruitgang!

PowerToMove design element

Maak Kennis met

Scroll naar boven