Sportfysiotherapie bij PowerToMove

Sportfysiotherapie

Na het doorlopen van onze op maat gemaakte protocollen is de sporter weer in staat om zelfstandig te sporten en deel te nemen aan wedstrijden.

PowerToMove design element

Functionele training

Of je nou doet aan: Voetbal, Basketbal, Korfbal, Handbal, Hockey, Zwemmen, Atletiek, Tennis, Badminton, Hardlopen, Triathlon, Judo, Karate, Mma en/of een andere sport, wij behandelen alle sporters van amateurs tot professionals volgens de nieuwste inzichten en integreren dit in ons wetenschappelijk onderbouwd “Rehabilitation Protocol”.

Functionele training betekent dat wij trainingsvormen laten doen waardoor de sporter in het gewenste patroon beter wordt. De functionele training hoeft in het geheel niet te lijken op het gewenste patroon. De gedachte dat een gewenst patroon moet lijken op het uitgevoerde functionele patroon is een klassieke denkfout en dit zien we helaas nog steeds gebeuren, ook bij professionals.

Neem contact op
  • functionele-training-sportfysiotherapie-powertomove-fysiotherapie.jpg
  • snel-beginnen-met-bewegen-sportfysiotherapie-powertomove-fysiotherapie.jpg

Snel beginnen met bewegen

''Een sprinter tegen een steile helling op laten sprinten geeft krachttoename maar ligt zover van het gewenste sprintpatroon af dat dit gewenste patroon niet ondermijnd wordt.''

Onze protocollen beginnen altijd met een gedegen onderzoek, een behandelplan en de uitvoering. Wij starten in de regel een behandeling bij een vers letsel al na drie dagen.

Ons doel is ALTIJD zo snel mogelijk te gaan bewegen met de sporter of klant. Na het doorlopen van deze op maat gemaakte protocollen is de sporter weer in staat om zelfstandig te sporten en deel te nemen aan wedstrijden.

PowerToMove design element

Onze fysiotherapieën

Handtherapie-Iconen-PowerToMove-02.svg

Handtherapie

Meer informatie
Sportfysiotherapie-Iconen-PowerToMove.svg

Sportfysiotherapie

Meer informatie
Pré- en postoperatieve fysiotherapie-Iconen-PowerToMove.svg

Pré- en postoperatieve fysiotherapie

Meer informatie
4T Revalidatie-Iconen-PowerToMove.svg

4T Revalidatie

Meer informatie
Fysiotherapie Schiedam-Iconen-PowerToMove-01.svg

Dry needling

Meer informatie
Mylogenics-Iconen-PowerToMove.svg

Mylogenics

Meer informatie
Functional Movement Screening (FMS)-Iconen-PowerToMove.svg

Functional Movement Screening

Meer informatie

Wil je een vrijblijvende afspraak of advies voor één van onze specialistische behandelingen of trainingen? Wij helpen je graag!

Bel Jan Hofman

Scroll naar boven