PowerToMove design element

Fysiotherapie Schiedam

Heb je fysiotherapie in Schiedam nodig? Kom dan langs bij het fysiotherapeutisch trainingscentrum PowerToMove. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in fysiotherapie, personal training en diverse andere domeinen.

De fysiotherapeuten Merinda Kreischer en Jan Hofman zijn zowel specialist in bewegen als training. Hierdoor kun je goed herstellen van je klachten. Wij zien kracht als de basis van ons functioneren en besteden aandacht aan fysieke én mentale weerbaarheid. Deze 2 domeinen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je aan beide aspecten aandacht besteedt is dat zeer bevorderlijk voor je herstel.

Om de lijntjes zo kort mogelijk te houden en je goed te kunnen helpen, werken we nauw samen met Nederlandse topspecialisten. Onder andere met chirurgen, internisten, neurologen, traumatologen, revalidatieartsen en neurologen. Ook hebben we veel contact met diverse ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut wordt ook wel omschreven als een ‘specialist in bewegen’. Echter gaat onze expertise verder dan dat. Het op de juiste manier trainen is namelijk ook erg belangrijk voor een snel en effectief herstel. Daarom is het belangrijk om een deskundige fysiotherapeut in te schakelen. PowerToMove heeft de nodige kennis en vaardigheden en hierdoor kunnen wij een passende oplossing voor je samenstellen. Zo kan je herstellen op een manier die bij jou past en waarmee je snel resultaat boekt. Betrokkenheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen of helemaal te verhelpen.

Soorten Fysiotherapie in Schiedam

Overigens kan je bij ons in Schiedam niet alleen voor fysiotherapie terecht. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in sportfysiotherapie voor zowel amateurs als professionals. Daarnaast behoren ook handtherapie, 4T revalidatie, dry needling en taping tot de mogelijkheden. Dit betekent dat wij je nagenoeg altijd verder kunnen helpen. Klanten kiezen dan ook voor ons omdat wij voor iedere klacht een passend behandelplan kunnen aanbieden.

Je kunt bij ons in Schiedam terecht voor uiteenlopende behandelingen en specialismen, waaronder:

 • Fysiotherapie: het herstellen van een blessure of aandoening met behulp van beweging en training.
 • Sportfysiotherapie: de sporter voert trainingsvormen uit waardoor hij in het gewenste patroon beter wordt. Dit heet ook wel ‘functionele training’.
 • Pré- en postoperatieve fysiotherapie: zowel voor als na de operatie zorgen we ervoor dat je in goede conditie bent.
 • Handtherapie: met behulp van oefeningen zorgen we ervoor dat aandoeningen van de spieren, pezen, gewrichten, zenuwen van de hand of pols verminderen of verdwijnen.
 • Taping: met behulp van tape proberen we genezingsprocessen, neurologische en circulaire systemen te ondersteunen.
 • Mylogenics: met een systeem van diepe of oppervlakkige release- en activatietechnieken bereiden we je voor op de training.
 • Dry Needling: met behulp van spelden prikken we in de verdikkingen van een spier om triggerpoints aan te pakken.
 • 4T revalidatie: dit bestaat uit diverse behandelingen die de uiteindelijke behandeling ondersteunen en/of faciliteren.
 • Functional Movement Screening: we screenen je op een aantal bewegingspatronen. Aan de hand daarvan krijg je corrigerende oefeningen.

Prijzen Fysiotherapie Schiedam

Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan krijg je aan de hand van je polisrichtlijnen alle consulten vergoed. Heb je deze niet? Dan betaal je de factuur zelf. Indien je aandoening staat op de ‘chronische lijst Borst’ hoef je alleen de eerste consulten zelf te betalen. Daarna worden ze vergoed vanuit de basisverzekering.

Neem contact op

Heb je vragen over fysiotherapie in Schiedam? Of wil je direct een afspraak maken? Je kan altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter op de contactpagina en wij zullen spoedig reageren. Ook kan je natuurlijk direct even bellen 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer). We maken graag kennis. Je bent van harte welkom bij ons in Schiedam.

Neem contact op

PowerToMove design element

PowerToMove staat voor
‘Kracht om te bewegen’

Lees meer over PowerToMove

 • Kracht-om-te-bewegen-1-PowerToMove-Home.jpg
 • Kracht-om-te-bewegen-2-PowerToMove-Home.jpg
 • Kracht-om-te-bewegen-3-PowerToMove-Home.jpg
 • Kracht-om-te-bewegen-5-PowerToMove-Home.jpg
 • Kracht-om-te-bewegen-4-PowerToMove-Home.jpg
Scroll naar boven