PowerToMove design element

Fysiotherapie in Haarlem

Voor allerlei behandelingen op het gebied van bewegen en trainen kan je terecht bij PowerToMove, fysiotherapie in Haarlem, waarbij je geholpen wordt door een ervaren therapeut. Ook kunnen wij je adviseren op het gebied van training en voeding (personal training).

Bewegen en trainen staan centraal

Een fysiotherapeut wordt ook wel omschreven als een ‘specialist in bewegen’. Echter gaat onze expertise verder dan dat. Het op de juiste manier trainen is namelijk ook erg belangrijk voor een snel en effectief herstel. Daarom is het belangrijk om een deskundige fysiotherapeut in te schakelen. PowerToMove heeft de nodige kennis en vaardigheden en hierdoor kunnen wij een passende oplossing voor u samenstellen. Zo kan je herstellen op een manier die bij je past en waarmee je snel resultaat boekt. Betrokkenheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen of helemaal te verhelpen.

Diverse specialistische behandelingen

Overigens kan je bij ons in Haarlem of Schiedam niet alleen voor fysiotherapie terecht. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in sportfysiotherapie voor zowel amateurs als professionals. Daarnaast behoren ook handtherapie4T revalidatiedry needling en taping tot de mogelijkheden. Dit betekent dat wij je nagenoeg altijd verder kunnen helpen. Klanten kiezen dan ook voor ons omdat wij voor iedere klacht een passend behandelplan kunnen aanbieden.

Heb je vragen over fysiotherapie in Haarlem? Of wil je direct een afspraak maken? Je kan altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter op de contactpagina en wij zullen spoedig reageren. Ook kan je natuurlijk direct even bellen 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer).

Neem contact op

PowerToMove design element

PowerToMove staat voor
‘Kracht om te bewegen’

Lees meer over PowerToMove

  • Kracht-om-te-bewegen-1-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-2-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-3-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-5-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-4-PowerToMove-Home.jpg
Scroll naar boven