PowerToMove design element

Fysio in Schiedam

Ben je op zoek naar een professionele fysio in Schiedam? Maak dan kennis met PowerToMove, de specialist in bewegen én trainen. PowerToMove is een fysiotherapeutisch trainingscentrum met meer dan 25 jaar ervaring in fysiotherapie. Ook kunnen wij je adviseren op het gebied van training en voeding (personal training).

Specialist in bewegen en trainen

Wij vinden dat bewegen en trainen twee totaal verschillende dingen zijn. Een (sport)blessure kan alleen verholpen worden wanneer er bewogen en getraind wordt. Deze factoren moeten dus goed in balans zijn. Daarom is het belangrijk om een ervaren fysiotherapeut in te schakelen. PowerToMove heeft de nodige kennis en vaardigheden en hierdoor kunnen wij een oplossing op maat voor jou samenstellen. Zo kan je herstellen op een manier die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn twee belangrijke pijlers die onze werkwijze omschrijven. Wij streven er altijd naar om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen of helemaal te verhelpen.

Altijd een passende behandeling

Overigens kan je bij ons niet alleen voor fysiotherapie terecht. Wij zijn ook gespecialiseerd in andere behandelingen, zoals handtherapie, 4T revalidatie, dry needling en taping. Dit betekent dat wij jou nagenoeg altijd verder kunnen helpen. Klanten kiezen dan ook voor ons omdat wij voor iedere klacht een passend behandelplan kunnen aanbieden.

Heb je vragen over PowerToMove? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van fysio in Schiedam? Je kan altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter op de contactpagina en wij zullen spoedig reageren. Ook kan je natuurlijk direct even bellen 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer).

Neem contact op

PowerToMove design element

PowerToMove staat voor
‘Kracht om te bewegen’

Lees meer over PowerToMove

  • Kracht-om-te-bewegen-1-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-2-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-3-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-5-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-4-PowerToMove-Home.jpg
Scroll naar boven