PowerToMove design element

Fysio in Haarlem

Ben je op zoek naar professionele fysio in Haarlem? Maak dan kennis met PowerToMove, de specialist in bewegen én trainen. PowerToMove is een fysiotherapeutisch trainingscentrum met meer dan 25 jaar ervaring. Ook bieden wij personal training aan waarbij wij altijd rekening houden met jouw klachten en/of aandoening(en). Tijdens een uitgebreide intake maken we dan ook een plan en daarna ga je samen met een specialist aan de slag!

Specialist in bewegen en trainen

Wij vinden dat bewegen en trainen twee totaal verschillende dingen zijn. Een (sport)blessure kan alleen verholpen worden wanneer er bewogen en getraind wordt. Deze factoren moeten dus goed in balans zijn. PowerToMove heeft de nodige ervaring en kennis in huis om een oplossing op maat te bieden. Zo kan je trainen op een manier die bij jou past en waarmee je snel resultaat zult boeken. De fysiotherapeut is altijd nauw betrokken bij jouw vooruitgang dus kan je rekenen op uitstekende persoonlijke begeleiding. Wij streven er altijd naar om je klachten zo snel mogelijk te verminderen of helemaal te verhelpen.

Overigens kan je bij ons niet alleen voor fysiotherapie terecht. Wij zijn ook gespecialiseerd in andere behandelingen, zoals handtherapie 4T revalidatie, dry needling en taping. Dit betekent dat wij jou nagenoeg altijd verder kunnen helpen. Klanten kiezen dan ook voor ons omdat wij voor iedere klacht een passend behandelplan kunnen aanbieden.

Afspraak maken

Heb je vragen over PowerToMove? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van fysio in Haarlem? Je kan altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter op de contactpagina en wij zullen spoedig reageren. Ook kan je natuurlijk direct even bellen 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer).

Neem contact op

PowerToMove design element

PowerToMove staat voor
‘Kracht om te bewegen’

Lees meer over PowerToMove

  • Kracht-om-te-bewegen-1-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-2-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-3-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-5-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-4-PowerToMove-Home.jpg
Scroll naar boven