PowerToMove design element

Dry needling in Schiedam

Ben je op zoek naar een professionele Dry needling behandeling in Schiedam? De specialisten van PowerToMove staan voor je klaar en zorgen ervoor dat pijn en andere klachten snel zullen verdwijnen.

Hoe werkt Dry needling in Schiedam?

Een Dry needling behandeling wordt vaak aangeraden wanneer je spieren al langere tijd gespannen en/of pijnlijk zijn. Dry needling kan de spieren helpen om weer normaal te functioneren zodat je zonder pijn kan bewegen. De fysiotherapeut maakt bij deze behandeling gebruik van dunne acupunctuurnaalden. Deze worden geplaatst op de zogeheten triggerpoints (spierverhardingen). Hierdoor trekken de spiervezels aan en zullen ze vervolgens ontspannen, wat zorgt voor verlichting van de pijn. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat Dry needling pijn doet. Het inbrengen van de naald voel je niet of nauwelijks, omdat de naald erg dun is. Wel kan je na de behandeling spierpijn krijgen, maar dit is niet meer dan normaal en gaat ook vanzelf weer over.

Bij welke klachten helpt Dry needling?

Met name bij rug-, nek-, en schouderklachten is deze behandeling bijzonder effectief. Maar ook kan het helpen om spanningshoofdpijn te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen en wordt dry needling vaak toegepast bij gewrichtsklachten. Dry needling kan dus erg breed worden toegepast en is ook echt een effectieve behandelmethode waar wij compleet achter staan. Ons team van specialisten is dan ook allemaal opgeleid volgens de hoogste standaard op dit gebied.

Heb je vragen over Dry needling in Schiedam of wil je meteen een afspraak maken? Je kan altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter op de contactpagina en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Ook kan je natuurlijk bellen: 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer).

Neem contact op

PowerToMove design element

PowerToMove staat voor
‘Kracht om te bewegen’

Lees meer over PowerToMove

  • Kracht-om-te-bewegen-1-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-2-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-3-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-5-PowerToMove-Home.jpg
  • Kracht-om-te-bewegen-4-PowerToMove-Home.jpg
Scroll naar boven